miercuri, 14 octombrie 2009

Stalin ramane canibal

Romani, atentie mare! Atentie cand apasati pe butoanele de la telecomanda, cand cumparati salam la magazin, cand deschideti usa de la lift! Nu stiti niciodata cand o sa apucati, de fapt, coada unei "satanice soparle gecko", care si-a gasit o "deghizare cumplita" sub forma unei frunze. Deci daca vedeti vreo frunza pe covorul in sufragerie, nu o ridicati de jos, chemati imediat un exorcist, pentru ca, se stie, soparla gecko seamana cu un diavol si are ochii rosii, asa ca nu se stie cat timp aveti pana cand o sa inceapa sa vi se invarta capul, si atunci Tanacu scrie pe voi.

Tot din categoria "stiati ca", Evenimentul zilei publica surprinzatoarele rezultate ale unui studiu conform caruia "bautorii de apa mananca mai sanatos". Ceea ce e destul de logic, avand in vedere ca, dupa o betie cu bere la PET si vodca Saniuta, la patru dimineata, nu intra altceva decat o saorma de la colt. Sau poate studiul a fost realizat de o echipa de cercetatori care functioneaza pe baza de azot lichid, de pe planeta nvehfiuwqhro3h, aflata pe Calea Lactee colt cu Norii lui Magellan.

Breaking news via Cotidianul. Bucurestenii sunt deranjati de poluare si de cainii vagabonzi! Domnu' primar, ia auziti aici! De ce ne-ati mintit asta iarna? Nu caltabosu' prea mic era de fapt problema, nu?

Romania Libera ne da o alta veste socanta: Stalin ramane canibal. Socul e chiar dublu: dupa ce ca n-a murit, nenorocitul mai si mananca rusi la micul dejun. Sau poate s-a mutat in America...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Subscribe in a reader