miercuri, 14 octombrie 2009

In sfarsit si in Romania: politia a solutionat un caz!

Alexandra si Loredana sunt premiante. Au fost intotdeauna premiante, inca din clasa 1. Si totusi au un tata rau care le da cu bata-n cap. E drept, doar cand "consuma in mod exagerat bautura", in restul timpului fiind un om cu care "te poti intelege". Ce fel de lume e asta, in care pana si copiii premianti iau bate in cap? Vrem dreptate! Sa se publice de acum incolo foile matricole ale copiilor violati de vecini, batuti de parinti si uitati in case incendiate!

Tot Adevarul ne semnaleaza un nou tip de infractiuni care ameninta cetateanul cinstit: furtul de curcani. Fenomenul a inceput in Gorj, unde Politia a inceput o ampla operatiune de recuperare a pasarilor, depistandu-le in cele din urma in curtea unor rromi. In afara de curcani au fost descoperite si sase gaini, ascunse intr-un portbagaj. Proprietarii pasarilor sunt rugati sa si le recupereze de la sectie, pana cand nu vor fi predate unui centru de plasament.

Sarbatoare la Braila: politia a solutionat un caz de furt! Si nu orice furt, furtul unei biciclete! Apreciem umorul subtil al redactorului articolului si ne bucuram ca exista in sfarsit ceva care ne-ar putea ajuta sa crestem numarul de turisti - doar in Romania faptul ca politia a rezolvat un caz este subiect de dat la ziar.

Chiar langa el e articolul de trei paragrafe despre o carte lansata de Madonna in 1992 pe care dupa ce il termini de citit simti nevoia sa te dai cu capul de masa, poate gasesti un raspuns la intrebarea care ti se invarte obsesiv in cap: "Si ce-i cu asta???." Exista vreun motiv pentru tentativa aia de articol, altul decat plictiseala sublima a redactorilor pe online care trebuie sa isi faca norma zilnica de ineptii, la un ziar care traieste cu impresia ca marimea conteaza? Marimea numarului de articole, adica.

Dar ce pacat. It's not the size of the boat, it's the motion of the ocean. Oricine a completat macar un oracol in scoala generala ar trebui sa stie asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Subscribe in a reader