vineri, 23 octombrie 2009

Perdita, Negrita si Andreea Marin

De azi incolo, tineti-va bine. Incep luptele in noroi intre candidatii la presedintie (ca tot veni vorba, poate daca si-ar pune costume de baie, ne-ar da si un motiv sa ne uitam la televizor). In prima linie, marinarul, insotit de asistenta lui si de Boc-baiatul-bun-la-bataie (fata fierarului Fanica face fasole facaluita), baiatul ala cu nume de floare (poate singurul candidat care ar avea succes in cazul unei probe de costume de baie), doctorul cu cel mai mare carnat din lume si Mirciulica-vreau-sa-fiu-premier (si caruia doar ce i s-a facut o oferta de nerefuzat).

Referendum, campanie electorala, noul guvern - sa se mai planga cineva ca e plictisitor in Romania. Si totusi, Adevarul este cel care ne da lovitura de gratie: Andreea Marin a fost lovita de o vaca! Acum, stiu ca nu va mai place de Mihaela Radulescu, da nici chiar asa... Din fericire pentru toti fanii surprizelor carora le-a inghetat pentru cateva secunde mana pe telecomanda, acelasi articol ne lamureste ca e vorba de fapt de o locomotiva. O locomotiva numita Andreea Marin a fost lovita de o vaca.

Pai zii dom'le asa. Oricum ar fi, ceva malefic se intampla cu populatia bovina in ultima vreme. Conform unui jurnalist cu puteri telepatice un baiat s-a spanzurat pentru ca parintii l-au trimis cu vaca la pascut. Nu, nimeni n-a zis chestia asta, si el n-a lasat bilet, dar trebuie sa recunoasteti ca da bine in titlu. E online, loc cacalau, stiri cu spanzurati sa fie, ca le gasim noi motive.

Si pentru ca tot e criza, nu mai aveti serviciu, o frecati pe acasa si va uitati la Dansez pentru tine, ia mai bine adoptati-le pe surorile Perdita si Negrita de la adapostul din Feteni. O sa va faceti de lucru spaland pe jos in casa si o sa ii faceti fericiti pe baietii de la Adevarul (da, tot la ei am ramas) care se ocupa de campania de interes national "Salveaza-l pe Azorel". Hai, ca si-asa vine Mos Nicolae.

PS: Ce face totusi adevarata diva in timpurile astea tulburi? O duce bine, primeste cadouri de la fani. Ultima achizitie: un sutien si niste chiloti cu franjuri. Trebuia sa fie un costum de-ala exotic, dar babuta de 74 de ani care l-a prods a ramas fara nuci de cocos, si inchisesera la alimentara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Subscribe in a reader