vineri, 23 octombrie 2009

Stare de urgenta in Mizil

Deschidem editia de seara cu o stire soc: chinezii au ocupat Mizilul! Autoritatile le recomanda oamenilor sa stea calmi si sa scoata cate un castron cu orez pe pervaz, ca sa le arate invadatorilor ca au intentii pasnice. Urmatorul pas este sa apuce paleta de batut de covoare si sa astepte, ascunsi dupa un colt, pana cand chinezul incepe se haleasca din castron. Mai departe e simplu - dar atentie! Pisica vecinului are loc in tomberon, dar de un chinez cu capul spart e ceva mai greu de scapat.

Iar daca chinezii nu v-au venit de hac, dragi locuitori ai Mizilului, nu inseamna ca e cazul sa va bucurati. Pentru ca gripa (una din ele) circula si in Romania! Pun pariu ca nu stiati, asa ca Adevarul va impartaseste un super secret: cand stranutati sau tusiti folositi servetelele de unica folosinta! Si, daca se poate, evitati aglomerarile urbane, desi cu chinezii aia pe cap s-ar putea sa va fie cam greu.

Ca sa evitati totusi supraaglomerarea Mizilului, ati putea incerca sa impartiti putin patul cu dusmanul. Ca dupa aia fac ei o supa din fetusii rezultati si va scapa de griji. Multumim Realitatea pentru ca a tinut sa ne arate pozele, desi stirea in sine e atat de veche ca probabil amatorii s-au reprofilat deja pe hibrizi uman-extraterestri preparati dupa reteta din X-Files.

Si inca una pentru toti cei care au treaba zilele astea prin Asia: "inspaimantatoarea" expozitie Body Worlds, a lui Gunther von Hagens, a ajuns in Singapore. Pfui. Bine ca am aflat, chiar incepeam sa ne facem probleme pe unde umbla cadavrele alea demente. Daca nu dau si ele un telefon din cand in cand... Saracii mizileni, mai aveau putin si sunau la politie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Subscribe in a reader